Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PEC Zwolle legt topscorer Topklasse vast


28 december 2013 - Winterse versterking voor PEC Zwolle. Excelsior '31 kondigde het nieuws gisteren al aan vandaag kwam er de bevestiging van PEC Zwolle. De Zwollenaren hebben de topscorer van de Zaterdag Topklasse, Denis Mahmudov, aangetrokken.

De 24-jarige aanvaller tekende in Zwolle een contract tot de zomer van 2015. Daarnaast heeft PEC Zwolle een optie voor nog eens een extra jaar bedongen. Het is niet de eerste profclub voor Mahmudov. Eerder speelde hij jarenlang voor AGOVV Apeldoorn, na het faillissement kon hij geen geschikte profclub vinden.

'Het voetbal dat PEC Zwolle speelt past bij mij. Ik wilde graag een volgende stap maken en kan me in Zwolle verder ontwikkelen', aldus de 24-jarige Macedoniër op de website van PEC. In november liep de aanvaller al in Zwolle stage.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!