Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax bevestigt interesse in John


28 december 2013 - Ajax heeft bij monde van directeur voetbalzaken, Marc Overmars, bevestigd dat er concrete interesse is in Ola John. Met Benfica wordt gesproken over een huurovereenkomst. Ajax is nadrukkelijk op zoek naar een extra flankspeler.

De Portugese sportkrant A Bola schreef vrijdag al dat Ajax en Benfica in gesprek waren over John. Ajax hoopt de 21-jarige buitenspeler tot het einde van het seizoen te huren. "Dat klopt", zegt Overmars vandaag in De Telegraaf. Het wordt voor Overmars nog wel een uitdaging om tot een positief resultaat te komen. Benfica verlangt dat Ajax een gedeelte van het salaris overneemt plus een huursom betaalt. Ajax zou niet verder willen gaan dan 400.000 euro.

Ola John is na een goed eerste seizoen in Portugal dit seizoen niet zeker van een basisplaats. Benfica wil haar miljoenenaankoop (9 miljoen euro in 2012) echter nog niet afschrijven en hoopt dat hij elders speelminuten op kan doen. Naast John komen ook Nordin Amrabat (Galatasaray), Filip Kostic (FC Groningen) en Guus Hupperts (Roda JC) op het verlanglijstje van Overmars voor.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!