Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vijf clubs azen op handtekening Heitinga


28 december 2013 - John Heitinga speelde dit seizoen nog geen minuut voor Everton in de Engelse Premier League. Toch heeft de 86-voudig international over interesse niet te klagen. Heitinga wil in januari van club veranderen om mogelijk nog een plekje in de WK-selectie van Oranje te verdienen.

Uit Engeland is er de meeste belangstelling voor Heitinga. Ook niet zo vreemd. In het seizoen 2011-2012 werd Heitinga nog verkozen tot speler van het jaar door de Everton-fans en ook vorig jaar was hij nog een vaste waarde. Onder Roberto Martinez is Heitinga op de bank belandt. Fulham, Norwich City en West Ham United hebben inmiddels interesse getoond. Ook Fiorentina en Real Betis zitten op het vinkentouw.

Volgens De Telegraaf maakt niet het Fulham van René Meulensteen of het Norwich City van Ricky van Wolfswinkel maar West Ham United de beste kans om Heitinga voor de Premier League te behouden. De dertigjarige verdediger en zijn familie hebben het naar hun zin in Engeland en Londen geldt daarbij als een mooie locatie om te wonen. West Ham United spreekt net iets meer aan dan Fulham.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!