Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Clubs in de rij voor Finnbogason


28 december 2013 - Wanneer vertrekt Alfred Finnbogason bij SC Heerenveen. Het is al lang niet meer de vraag of de IJslandse aanvaller vertrekt maar alleen nog maar wanneer. Volgens de Spaanse sportkrant Marca heeft de aanvaller over belangstelling niet te klagen.

Volgens Marca willen Villarreal, Celtic, Everton en zelfs AC Milan Finnbogason in de komende transferperiode of anders in de zomer aan willen aantrekken. De vraag is echter wel of deze clubs bereid zijn ruim 10 miljoen euro voor de IJslandse aanvaller te betalen. Dat is namelijk het bedrag dat SC Heerenveen in gedachte heeft.

In Poolse media wordt al druk gespeculeerd over de opvolging van Finnbogason. De 23-jarige Mateusz Zachara zou namelijk hoog op het verlanglijstje van SC Heerenveen staan. De Poolse spits speelt nu nog in eigen land voor Gornik Zabrze. De aanvaller heeft nog een contract tot volgend jaar zomer maar Gornik Zabre zou gelet op hun financiële situatie in januari al zaken willen doen. Vraagprijs is 500.000 euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!