Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Griekse aanvaller op weg naar PEC Zwolle


28 december 2013 - PEC Zwolle staat op het punt zich te versterken met Thanasis Karagounis. De Griekse aanvaller komt over van Atromitos uit zijn vaderland. In Zwolle ligt voor de aanvaller een contract klaar tot de zomer van 2016.

Karagounis wordt in Zwolle gezien als de opvolger van buitenspeler Mokhtar die in augustus de club verruilde voor FC twente. De 22-jarige Karagounis stond in de belangstelling van diverse clubs. Zo werd de Grieks jeugdinternational in verband gebracht met onder andere Werder Bremen, Birmingham City en Wigan Athletic. Het is echter Zwolle die er zo goed als zeker met zijn handtekening vandoor gaat.

"We wachten alleen nog op de ondertekende papieren", aldus directeur Gerard Nijkamp vandaag tegenover Radio Oost. Het is onbekend hoeveel geld PEC Zwolle neertelt voor Karagounis, hij had nog een contract voor een half jaar bij Atromitos. Eerder legde PEC Zwolle ook al de Macedonische aanvaller Denis Mahmudov vast. De 24-jarige aanvaller tekende een contract voor anderhalf jaar. Mahmudov is in diens van Excelsior '31 momenteel topscorer van de Zaterdag Topklasse.

PEC Zwolle verwacht deze transferperiode ook nog uitgaande transfers. Zo is er veel belangstelling voor Darryl Lachman, Rochdi Achenteh en Fred Benson.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!