Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil door met Koeman


29 december 2013 - Feyenoord wil graag een vierde seizoen met Ronald Koeman. Gesprekken hierover zullen in februari plaatsvinden. Technisch directeur Martin van Geel ziet aan de kant van Feyenoord in ieder geval geen obstakels. Er is voldoende perspectief om nog minimaal een jaar met elkaar door te gaan.

'Als je kijkt naar de toekomst, moet je je afvragen of de chemie er nog is', aldus Van Geel in gesprek met RTV Rijnmond. 'Daar hebben wij intern over gesproken; de chemie en het respect zijn er absoluut nog. Wij hebben proberen in te schatten of Ronald nog 1,5 jaar door zou kunnen bij deze club en dan zeggen wij ja. In januari gaan we praten en komt een aantal zaken op tafel. Hij zal vragen naar het perspectief voor de toekomst, wij naar zijn drive om door te gaan. Ik weet dat Ronald daar heel eerlijk over zal zijn.'

Lange tijd leek Ronald Koeman bezig aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord. Onterecht was er de suggestie bij Koeman gewekt dat hij nadrukkelijk in beeld zou zijn om de nieuwe bondscoach van het Nederlands Elftal te worden. Guus Hiddink lijkt echter vrijwel zeker Louis van Gaal na het Wereldkampioenschap in Brazilië op te volgen.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!