Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Besiktas lonkt naar Ola Toivonen


29 december 2013 - Gaat het dan toch eindelijk tot een transfer komen? Er zou 'veel beweging' zijn rond Ola Toivonen. PSV en de Zweeds international hebben beide oren naar een transfer deze winterperiode. Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft goede hoop in een overgang.

Technisch manager Marcel Brands had onlangs contact over Toivonen met diens zaakwaarnemer Mino Raiola. "Dat heeft hij tegen mij gezegd. Ik heb nog geen concreet bod binnen, maar ik merk dat de interesse in Ola op gang begint te komen", aldus Brands in gesprek met Voetbal International. Volgens het tijdschrift zou het Turkse Besiktas het meest concreet zijn.

Ola Toivonen heeft bij PSV nog een contract tot het einde van het seizoen. Toivonen is bereid mee te denken om een transfervrij vertrek van hem te voorkomen. Om die reden krijgt PSV nog iets terug van de eerdere investering in Toivonen. Mocht het in januari niet tot een transfer komen valt het heel goed voor te stellen dat Toivonen zijn contract met een jaar verlengd en komende zomer voor een gelimiteerde transfersom kan vertrekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!