Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ricardo Moniz in beeld bij Hannover


30 december 2013 - Niet Fred Rutten maar een andere landgenoot lijkt de nieuwe trainer van Hannover '96 te gaan worden. Volgens diverse media heeft Ricardo Moniz de beste papieren om de vrijdag ontslagen Mirko Slomka in Noord-Duitsland op te volgen.

De 49-jarige Moniz was jarenlang als techniektrainer verbonden aan clubs als Feyenoord, Grasshopper, PSV, Tottenham Hotspur en Hamburger SV. Nadat hij bij die laatste club tijdelijk als interim-trainer mocht fungeren rook dat naar meer. De afgelopen jaren stond hij op eigen benen bij het Oostenrijkse Red Bull Salzburg en het Hongaarse Ferencvaros. Saillant detail is dat hij het in Oostenrijk maar een jaar wist vol te houden en in Hongarije nog geen anderhalf jaar.

Eerder werd Fred Rutten nog nadrukkelijk in verband gebracht met de vacante positie in Hannover. Mogelijk dat Rutten echter zijn ja-woord al heeft gegeven aan de nationale bond van Hongarije die hem graag als bondscaoch wil aanstellen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!