Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Spurs melden zich voor Alexander Buttner


30 december 2013 - Alexander Buttner kan mogelijk een nieuw hoofdstuk aan zijn jongensboek toevoegen. Tottenham Hotspur maakt namelijk werk van de linksback. De Spurs willen de verdediger graag huren van Manchester United maar wel met een potite tot koop.

Volgens De Telegraaf heeft Tottenham Hotspur zich inmiddels al officieel voor BŁttner gemeld. Manchester United staat niet onwelwillig tegenover een vertrek. Waar Sir Alex Ferguson nog regelmatig een beroep deed op BŁttner kwam de speler dit jaar onder David Moyes slechts zes keer in de verschillende competities in actie.

'Hij heeft over belangstelling niet te klagen, alleen is het belangrijk nu een goede stap te maken', zegt zaakwaarnemer Aleksandar Bursac in gesprek met Voetbal International. 'United wil hem alleen verhuren, en daar gaat ook zijn voorkeur naar uit.' Naast Tottenham Hotspur zouden ook het Italiaanse Genoa en het Turkse Besiktas serieus in de markt zijn.

De 24-jarige BŁttner hoopt met een (tijdelijk) vertrek uit Manchester en opgedane speelminuten elders ook weer in beeld te komen bij bondscoach Louis van Gaal. Bij Tottenham Hotspur beschikt men momenteel niet over een echte linksback. Bij gebrek aan alternatieven vult Jan Vertonghen deze rol momenteel in.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!