Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Overgang Ola John in impasse


30 december 2013 - Ajax verwacht voorlopig geen witte rook uit Lissabon. De regerend landskampioen huurt graag Ola John van Benfica maar weet dat de Portugese topclub op korte termijn geen zaken wil doen onder de voorwaarden die Ajax biedt.

Ola John is na een prima eerste seizoen in zijn tweede jaar in Portugal geen vaste waarde. Benfica betaalde vorig jaar nog 9 miljoen euro aan FC Twente en die investering wil men graag terug zien. Bij voorkeur verhuurt Benfica de buitenspeler dan ook met een optie tot koop. Ajax is echter niet bereid dergelijke bedragen op tafel te leggen.

Ajax zal dus geduld moeten hebben en tegelijkertijd ook moeten hopen dat de selectie van Benfica vrij blijft van blessures. Ola John leek in augustus ook al op weg naar Amsterdam maar toen stak Benfica er door blessures een stokje voor. Ajax zou voor John een huursom moeten betalen van 400.000 euro en daarnaast ook een gedeelte van het salaris moeten ophoesten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!