Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PEC Zwolle legt Karagounis definitief vast


30 december 2013 - PEC Zwolle heeft de al verwachte transfer van Thanasis Karagounis afgerond. Opvallend is de komst van de Grieks jeugdinternational wel. De speler die op alle posities in de aanval uit de voeten kan stond namelijk ook in de belangstelling van clubs uit de Engelse Championship en de Duitse Bundesliga.

Karagounis trekt echter naar Zwolle. Daar lag voor de 22-jarige aanvaller een contract klaar tot en met de zomer van 2016. PEC Zwolle heeft ook nog een optie op een extra seizoen. "We hebben Thanasis de afgelopen maanden uitvoerig bekeken en zien in hem een goede versterking die de concurrentie aan kan gaan. PEC Zwolle is dan ook erg te spreken over zijn komst." vertelt technisch directeur Gerard Nijkamp op de website van Zwolle.

Eerder dit seizoen kwam Karagounis die 10 keer voor Jong Griekenland speelde al tot scoren tegen een Nederlandse club. In Alkmaar scoorde hij namens Atromitos in de Europa League tegen AZ.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!