Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heitinga flirt met West Ham United


31 december 2013 - West Ham United lijkt de beste papieren te hebben voor John Heitinga. De dertigjarige verdediger weet dat hij Everton de komende transferperiode moet verlaten om een kans te maken op een plekje in de Oranje-selectie voor het WK volgend jaar zomer.

Heitinga kwam dit seizoen nog niet in actie voor Everton in de Premier League. Met een aflopend contract is de dertigjarige verdediger erg interessant voor een zomerse transfer. Nadeel is echter dat hij dolgraag met Oranje afreist naar Brazilie. Speelminuten opdoen in de tweede seizoenshelft zijn dan ook van groot belang.

'Ik ben gevleid door de interesse van West Ham', zegt Heitinga in gesprek met Voetbal International. 'Sinds deze week is de markt open en het is duidelijk dat ik een belangrijke beslissing moet nemen. De kans op speeltijd staat voorop. Ik wil naar het WK en om dat te realiseren moet ik spelen. Alleen dan ik het bondscoach Louis van Gaal moeilijk maken.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!