Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Interesse in Enoh komt op gang


31 december 2013 - Ajax lijkt deze zomer vrijwel zeker afscheid te gaan nemen van een dure kracht. Eyong Enoh komt dit seizoen niet voor in de plannen van Ajax-coach Frank de Boer. Er zijn echtere meerdere buitenlandse clubs die de middenvelder uit Kameroen dolgraag willen overnemen.

De 27-jarige Enoh speelt sinds 2008 in Amsterdam. In de afgleopen jaren wist de verdedigende middenvelder nooit voor langere tijd een vaste waarde te worden. In 2013 werd hij al eens een half jaar verhuurd aan Fulham. Dit seizoen is hij verder gezakt in de pikorde door de ontwikkeling van Daley Blind als waardevolle kracht op het middenveld.

"PAOK Saloniki en Antalyaspor hebben naar hem geïnformeerd", bevestigt directeur voetbalzaken Marc Overmars tegenover De Telegfgraaf. In Duitse media wordt hij ook in verband gebracht met Eintracht Frankfurt. Enoh werkt zijn wedstrijden dit seizoen af met Jong Ajax in de Jupiler League. Dat staat in schril contrast met zijn basisplaats bij WK-ganger Kameroen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!