Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kruys aan de slag bij Sparta Rotterdam


31 december 2013 - Gert Kruys moet Sparta Rotterdam de gedroomde promotie naar de Eredivisie bezeorgen. De 52-jarige oefenmeester vertrekt per direct bij Zaterdag Topklasser IJsselmeervogels om op het Kasteel aan de slag te gaan.

Opvallend is de overstap wel. Kruys heeft sinds begin dit jaar de technische leiding over IJsselmeervogels, het voetbalbolwerk van Spakenburg. Met die club gaat hij momenteel aan kop in de Zaterdag Topklasse. Voor de voormalig trainer van FC Dordrecht, FC Volendam en De Graafschap betekent Sparta een terugkeer in het 'echte' betaald voetbal.

Gert Kruys volgt bij Sparta de eerder deze maand ontslagen Adrie Bogers op. Na 22 van de 38 speelronden bezet Sparta Rotterdam de vierde plaats in de Jupiler League. De achterstand op koploper FC Dordrecht bedraagt inmiddels al acht punten. Kruys tekende in Spangen een contract voor anderhalf jaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!