Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC ziet terugkeer Brouwers zitten


2 januari 2014 - Roda JC heeft Roel Brouwers gepolst voor een terugkeer naar Limburg. De inmiddels 32-jarige verdediger is in beeld om komende zomer de selectie te versterken. Brouwers heeft een aflopende verbintenis bij Borussia Monchengladbach.

In 2005 verruilde Roda JC voor een Duits avontuur. Na twee seizoenen bij Paderborn was het Borussia Monchengladbach die hem oppikte. Daar groeide Brouwers uit tot een gewaardeerde kracht in de Bundesliga. Jarenlang was Brouwers een vaste waarde in het hart van de defensie. Dit seizoen komt Brouwers echter nauwlijks aan spelen toe. Brouwers heeft trek in een terugkeer naar Kerkrade maar zal eerst nog met Gladbach over zijn toekomst willen sparren.

Mitchell Donald staat juist mogelijk voor een vertrek bij Roda JC. De middenvelder staat in de belangstelling van de nummer achttien van Spanje, Valladolid. Het is onbekend of de Spanjaarden Donald deze transferperiode willen overnemen of pas komende zomer. Donald heeft in Kerkrade een aflopende verbintenis. Volgende maand gaat Roda JC met de spelers met een aflopend contract om de tafel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!