Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heitinga zegt West Ham United af


2 januari 2014 - John Heitinga trekt dan toch niet naar West Ham United. The Hammers hadden al met Everton een akkoord bereikt over de transfervoorwaarden en een transfer leek slechts een kwestie van tijd. Heitinga twijfelde echter over de overstap en heeft er nu definitief een streep doorgezet.

Dat Heitinga wil vertrekken bij Everton is een duidelijke zaak. Heitinga heeft zijn zinnen gezet op een plekje in de WK-selectie van het Nederlands Elftal. Heitinga op de website van Sport Promotion: "Ik wil weer elke wedstrijd spelen, omdat ik nog steeds een enorme honger naar de bal heb. Ik ben fit en als voetballer in de kracht van mijn leven. Bovendien wil ik straks graag naar het WK in Brazilië. Ik weet dat bondscoach Louis van Gaal min of meer als voorwaarde stelt dat de geselecteerde internationals elke week spelen. Daar kom ik bij Everton niet meer aan toe en daarom kijk ik nu naar de andere opties om een succesvol vervolg aan mijn loopbaan te geven."

De afgelopen dagen miste Heitinga bij West Ham United het juiste gevoel. Heitinga: "Het is op mijn leeftijd wel belangrijk om de juiste keuzes te maken. Dan gaat het niet alleen om geld, want dat was geen enkel probleem bij West Ham United. Je moet de overtuiging hebben dat je een juiste stap maakt en die was er bij mij niet, daarom heb ik West Ham United afgezegd en wachten we nu de belangstelling van de andere clubs af. Die is er, dus ik heb er vertrouwen in dat ik voor 31 januari nog een andere club vind. Dat is immers de datum dat de transferwindow sluit."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!