Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Chelsea stuurt grootste talent van Afrika naar Vitesse


2 januari 2014 - Dat Vitesse een zeer hechte relatie heeft met Chelsea is geen geheim. De Engelse topclub trok gisteren de achttienjarige Bertrand Traore aan om volgens De Gelderlander weer te worden doorverhuurd aan Vitesse.

De achttienjarige Traore tekende gisteren een contract tot de zomer van 2018 bij Chelsea. De middenvelder wordt gezien als een van de grootste talenten van Afrika. Twee jaar geleden maakte hij al zijn debuut in het nationale team van Burkino Faso. Afgelopen zomer reisde hij al met Chelsea door Azie en speelde hij drie duels.

Vanwege wettelijke bepalingen was het op zijn achttiende pas mogelijk de stap naar Europa te maken. In Arnhem mag Traore ruiken aan het voetbal in West-Europa. Vitesse had al zes huurlingen van Chelsea in haar selectie. Onder hen onder andere Patrick van Aanholt, Christian Atsu en Lucas Piazon Vitesse wil het nieuws rondom Traore nog niet bevestigen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!