Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vier spelers weg bij Vitesse


2 januari 2014 - Vitesse verwelkomde vandaag Bertrand Traore maar nam ook afscheid van een viertal spelers. Gael Kakuta en Sam Hutchinson keren terug naar Chelsea, terwijl de doorlopende contracten van de Braziliaanse voetbaltweeling Anderson en Alex Santos da Vitoria werden ontbonden.

Kakuta was vorig jaar nog een vaste waarde onder Fred Rutten. Na de entree van Peter Bosz en nieuwe spelers (met name Christian Atsu) kwam Kakuta steeds minder vaak voor in de basiself. De Fransman lijkt nu in goed overleg met Chelsea te hebben besloten om terug te keren naar Londen. Datzelfde geldt voor Sam Hutchinson. De Engelsman kwam afgelopen zomer op huurbasis over maar kwam niet verder dan een invalbeur in de Gelredome tegen Ajax.

Ook de Braziliaanse voetbaltweeling Anderson en Alex Santos da Vitoria vertrekt definitief uit Arnhem. Sinds 2011 stonden de backs in Arnhem onder contract, destijds werden ze met hoge verwachtingen gecontracteerd. Tot zelfs maar een enkele officiële speelminuut kwam het niet. De 21-jarige verdedigers werkten hun wedstrijden af bij de beloften. Nu heeft Vitesse in goed overleg besloten de nog tot 2015 doorlopende contracten te ontbinden. Botafogo waar ook Clarence Seedorf speelt is hun nieuwe club.

Vitesse lijkt nog lang niet klaar op de transfermarkt. Er is een dringende behoefte aan een extra aanvaller. Op dit moment beschikt Peter Bosz enkel over Mike Havenaar. Mogelijk dat ook andere posities in het elftal worden versterkt. Ivan Obradovic, twintigvoudig international van Servië, gaat in ieder geval mee op trainingskamp. De 25-jarige linksback stond tien maanden buitenspel en is inmiddels weer volledig fit. Afgelopen zomer liep zijn contract bij het Spaanse Zaragoza af.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!