Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Alex Schalk van bank Breda naar Eindhoven


2 januari 2014 - Alex Schalk maakt op huurbasis het seizoen af bij Jong PSV. De 21-jarige aanvaller kwam bij NAC Breda dit seizoen nauwelijks aan spelen toe. PSV biedt hem nu de kans zichzelf in de Jupiler League te profileren, wel traint hij mee met de selectie van Philp Cocu.

Trainer Nebojsa Gudelj geeft dit seizoen de voorkeur geeft aan Chelsea-huuring Stipe Perica. Daarnaast beschikt Gudelj ook nog over Rydell Poepon. Bij PSV wordt Schalk in eerste instantie ook de derde spits. Jürgen Locadia en Tim Matavz zijn de overige twee spitsen. Die laatste staat vanwege een knieoperatie echter nog wel even buitenspel.

Technisch directeur Jeffrey van As van NAC Breda: 'Alex weet hoe we over hem denken en we geloven nog steeds dat hij van toegevoegde waarde is voor onze selectie. We rekenen erop dat hij op deze manier de kans krijgt om op hoog niveau veel speelminuten te maken en ervaring op te doen.'

Alex Schalk heeft bij NAC Breda nog een contract tot de zomer van 2015. Het is onbekend of PSV een optie tot koop heeft bedongen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!