Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sekou Cisse vertrekt via achterdeur


3 januari 2014 - Sekou Cisse en Feyenoord zijn dan eindelijk van elkaar verlost. Het nog tot de zomer doorlopende contract is in goed onderling overleg ontbonden. De Ivoriaanse aanvaller speelde sinds 2009 voor Feyenoord maar wist de hoge verwachtingen nimmer in te lossen.

Feyenoord betaalde in de zomer van 2009 voor de inmiddels 28-jarige aanvaller nog 3,5 miljoen euro aan Roda JC. Nu vertrekt de Ivoriaanse aanvaller via de achterdeur uit De Kuip. Mede door blessures werd zijn verblijf in De Kuip geen succes. Dit seizoen kwam Cisse zelfs maar eenmaal in actie.

Dit seizoen krijgen Samuel Armenteros, Jean-Paul BoŽtius, John Goossens en Ruben Schaken allen de voorkeur boven de 12-voudig inernational van Ivoorkust. Zelfs Wesley Verhoek en Elvis Manu staan in de pikorde nog boven Cisse. De aanvaller hoopt met zijn transfervrije status een nieuwe club in Nederland te vinden. In de zomer krijgt hij namelijk een Nederlands paspoort.

Het is onbekend of Feyenoord door het vroegtijdige afscheid van Cisse extra financiele middelen krijgt om in deze transferperiode nog iets te doen.

Update: Het RC Genk van Mario Been meldt dat de transfervrije Sekou Cisse mee op trainingskamp gaat.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!