Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tiny Sanders vertrekt bij PSV


3 januari 2014 - PSV moet op zoek naar een nieuwe algemeen directeur. Tiny Sanders heeft bekend gemaakt na een termijn van vier jaar dit voorjaar af te treden. Dat maakte Sanders zelf bekend op de nieuwjaarsreceptie.

Sanders werd vier jaar geleden door PSV aangesteld om schoon schip te maken. Financieel stond de Eindhovense club er belabberd voor mede omdat een groot deel van de begroting was afgestemd op jaarlijkse deelname aan de Champions League. Onder leiding van Sanders wist PSV een deal te maken met de gemeente Eindhoven over grond rondom het Philips Stadion.

De financiele huishouding is inmiddels op orde. Afgelopen jaar werd er ondanks opnieuw geen deelname aan het miljoenenbal van de UEFA een bescheiden winst geboekt van 300.000 euro. Dat kwam wel mede door de uitgaande transfers van Dries Mertens (Napoli) en Jeremain Lens (Dinamo Kiev).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!