Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ wil Dick Advocaat behouden


3 januari 2014 - AZ gaat binnenkort met Dick Advocaat om de tafel om te bekijken of beide trek hebben in een langer dienstverband. Advocaat zou aanvankelijk enkel het seizoen afmaken, de 'kleine generaal' volgde eind vorig jaar de ontslagen Gertjan Verbeek op.

Tijdens het trainingskamp in Spanje zullen beide partijen kijken of er kansen zijn op een langer aanblijven van Advocaat. AZ ziet dat in ieder geval helemaal zitten. Tegelijkertijd verwacht technisch directeur Earnest Stewart dat AZ het seizoen zal afmaken met de huidige spelersgroep. De kans is klein dat AZ nieuwelingen zal verwelkomen. 'Tenzij ons iets in de schoot geworpen wordt', aldus Stewart.

Tegelijkertijd staan een tweetal spelers op het punt om deze zomer uit Alkmaar te vertrekken. Johan Berg Gudmunsson en Maarten Martens zijn niet van plan hun aflopende verbintenissen te verlengen. Na acht seizoenen is Martens toe aan een nieuwe uitdaging. 'Het gaat een lastig verhaal worden om hem hier te houden', zei technisch directeur Earnest Stewart tegen de NOS. Het PAOK Saloniki van Huub Stevens heeft interesse. 'Maar dat heeft vooralsnog tot niets geleid.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!