Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'John Heitinga op weg naar Besiktas'


5 januari 2014 - John Heitinga lijkt op weg naar de Turkse Superlig. Volgens diverse Turkse media heeft Besiktas meer dan gewone belangstelling en voelt Heitinga wel iets voor een overgang.

Eerder leek Heitinga nog op weg naar West Ham United. De Hammers bereikten zelfs al een akkoord met Everton over de transfervoorwaarden. De dertigjarige verdediger kreeg echter niet het juiste gevoel en besloot uiteindelijk af te zien van een transfer naar Londen.

Aanvankelijk had Besitkas een oogje op een andere verdediger uit de Premier League. Manchester City is echter niet van plan om Jolean Lescott deze transferperiode te laten gaan. Vervolgens heeft Besiktas het vizier gericht op Heitinga. Onze landgenoot wil met het oog op het WK in Brazilie graag weer aan voetballen komen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!