Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eikrem vertrekt weer bij SC Heerenveen


6 januari 2014 - Na nog geen half jaar op de Nederlandse velden lijkt Magnus Wolf Eikrem al weer uit de Eredivisie te vertrekken. Cardiff City is bereid het dubbele te betalen van wat SC Heerenveen afgelopen zomer nog aan Molde betaalde.

De 23-jarige middenvelder verruilde afgelopen zomer voor 1,3 miljoen euro Molde voor SC Heerenveen. In Friesland speelde hij 14 duels (2 goals) om vervolgens voor 2,5 miljoen euro naar Cardiff City te trekken. In Wales ligt voor de Noorse middenvelder een meerjarig contract klaar.

Het is de derde keer d at manager Ole Gunnar Soljskaer zijn oogappel meeneemt naar een nieuwe club. Eerder deed hij dat als jeugdtrainer van Manchester United en toen hij op eigen benen kwam te staan bij Molde. Nu komt het tot een hereniging in de Premier League bij Cardiff City.

Voor SC Heerenveen was de transfer welkom. De Friezen stevenden af op een miljoenentekort wat op deze manier wordt weggewerkt. Technisch manager Hans Vonk weet nog niet of er een opvolger van Eikrem komt. Vonk: "Dat is op de zaken vooruitlopen. Als er een definitief go komt vanuit Cardiff, dan gaan we daar eens rustig naar kijken. We zullen er vervolgens zeker van moeten zijn dat het een echte versterking is, die ook nog te betalen moet zijn."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!