Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Martens verlaat AZ voor PAOK Saloniki


6 januari 2014 - Maarten Martens verlaat AZ na acht seizoenen deze zomer. Het Griekse PAOK Saloniki wordt vanaf komende zomer de nieuwe werkgever van de 29-jarige Belg.

PAOK Saloniki en Martens bereikten een akkoord over een twee jaar contract. Eerder werd duidelijk dat Martens niet van plan was om zijn aflopende verbintenis in Alkmaar te verlengen. Martens was toe aan een nieuwe uitdaging. Bij PAOK Saloniki komt Martens onder andere trainer Huub Stevens tegen terwijl Hedwiges Maduro een van zijn teamgenoten zal worden.

AZ verwacht deze zomer ook afscheid te nemen van Johann Berg Gudmunsson. De IJslandse buitenspeler is ook niet van plan zijn aflopende verbintenis te verlengen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!