Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse legt Durdevic voor 4,5 jaar vast


6 januari 2014 - Het blijft druk bij Vitesse. De club heeft de komst van Uros Durdevic aangekondigd. Ondanks eerdere berichten wordt de negentienjarige aanvaller niet gehuurd maar juist gekocht van FK Rad. De Servisch jeugdinternational tekende in Arnhem een contract voor 4,5 jaar.

Durdevic sluit direct aan bij Vitesse dat zich op de tweede seizoenshelft voorbereid in Abu Dhabi. Technisch manager Mohammed Allach over de komst van Durdevic op Vitesse.nl: "Uros is één van de grootste talenten uit zijn land. Hij is een jonge, veel belovende spits. Bij Vitesse, binnen de selectie en speelwijze van Peter Bosz, kan hij zich uitstekend verder ontwikkelen en doorgroeien."

Durdevic: "Ik kende de Nederlandse competitie en Vitesse al. De speelstijl van Vitesse bevalt me. Ik hoop met Vitesse zo lang mogelijk mee te blijven doen in de top van de Eredivisie. Hopelijk kan ik daar een belangrijke rol in spelen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!