Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Boer verwacht dat drie basisspelers weg gaan


7 januari 2014 - Ajax-coach Frank de Boer lijkt er een gewoonte van te maken om in de winterstop zijn verwachting over uitgaande transfers in de zomer uit te spreken. Ook nu weer noemt De Boer een aantal namen die volgens hem rijp zijn voor ene zomerse transfer.

Drie van zijn basisspelers verwacht De Boer deze zomer kwijt te raken. Om wie het gaat? De Boer noemt nadrukkelijk de namen van Siem de Jong, Daley Blind en Niklas Moisander. 'Het is natuurlijk vrijwel zeker dat Siem een stap wil maken. En dat is ook normaal, vind ik, als je zo lang bij Ajax speelt en drie keer op rij kampioen bent geworden. En Moisander? Gezien zijn leeftijd moet het nu gebeuren. Ik gun Niklas het allerbeste. Dus als er een mooie club komt, moeten we daar goed over nadenken', aldus De Boer in de Telegraaf.

Opvallend is dat wel dat Daley Blind onlangs heeft bijgetekend. Blind is echter bezig aan ene ijzersterk jaar als middenvelder, tot voor kort werd hij vooral gezien als linksback. 'Daley heeft net bijgetekend, dus dat moeten we afwachten. Ik hoop dat Daley blijft. Hij kan zich op zijn nieuwe positie verder ontwikkelen. Maar als er interesse ontstaat, zullen we zien wat er gebeurt.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!