Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Janmaat mogelijk concurrent Van der Wiel


7 januari 2014 - Paris Saint-Germain klopt deze transferperiode mogelijk aan bij Feyenoord. Daryl Janmaat zou ovlgens de Franse krant Le Parisien op het verlanglijstje staan van de kapitaalkrachtige club. Net als Kyle Walker van Tottenham Hotspur. Aanleiding is de zware blessure van rechtsback Jallet.

Christophe Jallet moet namelijk aan een hernia worden geopereerd en zal langere tijd buitenspel staan. Janmaat en Engels international Walker worden gezien als eventuele vervangers. Een van de twee backs moet de concurrentie in Parijs aangaan met Ggregory van der Wiel.

Er is echter ook nog een intern alternatief. Trainer Laurent Blanc kan er voor kiezen om centrale verdediger Marquinhos om te turnen tot rechtsback. Op die positie speelde hij ook regelmatig bij AS Roma. Het centrum van de defensie in Parijs zal dan gevormd worden door Thiago Silva en Alex of Camara.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!