Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil door met Wijnaldum en Bakkali


7 januari 2014 - PSV wil snel duidelijkheid krijgen van Zakaria Bakkali en Georginio Wijnaldum. Beide spelers hebben in Eindhoven nog een contract tot de zomer van 2015. PSV wil voorkomen dat beide spelers volgend jaar zomer transfervrij de deur uitlopen.

Tijdens het trainingskamp op Gran Canaria wil PSV achterhalen of beide spelers openstaan voor een contractverlenging. PSV heeft de intentie om de verbintenissen open te breken en te verlengen, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Wanneer de spelers hier geen trek in hebben wil PSV deze zomer tot een verkoop overgaan.

PSV heeft bij Bakkali nog even gewacht voor onderhandelingen omdat de speler op 26 januari achttien jaar zal worden. Op dat moment mag hij pas vanwege FIFA-richtlijnen een contract langer dan drie jaar ondertekenen.

Ondertussen wil PSV zich deze transferperiode nog versterken. De voorkeur gaat uit naar de komst van een extra middenvelder zeker omdat het de verwachting is dat Ola Toivonen nog vertrekt. PSV prefereert kopen boven een huurovereenkomst.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!