Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Advocaat kon naar Premier League


7 januari 2014 - Dick Advocaat had volgens eigen zeggen slechts enkele maanden na zijn rentree bij AZ de kans om in de Premier League aan de slag te gaan. Volgens Advocaat was er vorige maand een Engelse club die hem graag wilde aanstellen.

'Ik had in december de kans om naar de Premier League te gaan. Daar heb ik 'nee' op gezegd', aldus Advocaat in gesprek met de NOS. In december zette maar liefst vier clubs uit de Premier League hun manager op straat. Het gaat om West Bromwich Albion, Tottenham Hotspur, Fulham en Cardiff City. Vermoedelijk is Advocaat benaderd voor de vacante functie bij West Bromwich Albion of om Martin Jol op te volgen bij Fulham. Inmiddels zwaait Rene Meulensteen daar de scepter.

Overigens gaf Advocaat in het interview met de NOS ook aan dat hij verwacht dat Maarten Martens nog deze transferperiode de overstap zal maken naar PAOK Saloniki. De Belgische middenvelder heeft met de Griekse club van Huub Stevens al een akkoord voor na de zomer. Martens heeft een aflopende verbintenis in Alkmaar en bij een transfer in januari levert zijn vertrek AZ nog een bescheiden transfersom op.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!