Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord hoopt dat Koeman blijft


8 januari 2014 - Feyenoord hoopt dat Ronald Koeman zijn contract in De Kuip met een seizoen wil verlengen. Momenteel is Koeman bezig aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer in Rotterdam-Zuid.

In februari wordt er tussen beide partijen over een mogelijke contractverlenging gesproken. 'De intentie van onze kant is om met 1 jaar te verlengen. Ik heb niets anders in mijn hoofd dan dat', aldus technisch directeur Martin van Geel in gesprek met RTV Rijnmond. 'Natuurlijk hebben wij een schaduwlijstje, maar ik wil daar nog helemaal niet aan denken. In februari moet blijken of wij moeten doorschakelen, of niet.'

Aanvankelijk leek een langer verblijf van Koeman in De Kuip uitgesloten. Koeman leek op weg om bondscoach van het Nederlands Elftal te worden. De KNVB geeft echter de voorkeur aan Guus Hiddink als opvolger van Louis van Gaal. Koeman weigerde een rol als assistent-bondscoach.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!