Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen zwaait Eikrem weer uit


8 januari 2014 - Magnus Wolff Eikrem vertrekt definitief bij SC Heerenveen. Na slechts een half jaar in Friesland volgt de overstap naar de Engelse Premier League. Cardiff City is zijn nieuwe club.

Eerder lekte al uit dat SC Heerenveen het met Cardiff City eens was geworden over de transfersom van 2,5 miljoen euro. De Friezen maken een prima winst, een half jaar geleden nam het de Noorse middenvelder voor 1,3 miljoen euro over van Molde.

Bij Cardiff City wordt Eikrem herenigd met Ole Gunnar Solskjaer. De voormalig spits van Manchester United werd onlangs aangesteld als nieuwe manager van de club uit Wales. Eikrem lijkt de oogappel van Solskjaer. Eerder haalde Solskjaer de middenvelder al naar de jeugdopleiding van Manchester United om hem later ook bij Molde te contracteren.

Vanwege de financiële situatie zal SC Heerenveen geen vervanger aantrekken. Trainer Marco van Basten had graag een nieuwe speler willen verwelkomen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!