Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zwolle zet Achenteh op tribune


9 januari 2014 - PEC Zwolle heeft Rochdi Achenteh en Fred Benson verbannen naar de tribune. Beide spelers zijn niet bereid hun aflopende verbintenissen te verlengen en zodoende kiest voor PEC Zwolle voor andere opties. Opvallend, linksback Achenteh was in de eerste seizoenshelft een van de sterkhouders.

De linksback die ook op het middenveld uit de voeten kan aast op een nieuwe uitdaging. SC Heerenveen en FC Utrecht zouden belangstelling hebben. PEC Zwolle geeft zodoende nu de voorkeur aan Bart van Hintum en Leroy Labylle. "Wij zijn als club leidend. Wij willen door", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp in De Telegraaf.

"We willen niet wachten op jongens die niet willen verlengen, maar door met jongens die hun toekomst conformeren aan die van PEC Zwolle", gaat Nijkamp in De Telegraaf verder. "Wij vertellen dan altijd alles aan de voorkant. Fair, duidelijk en eerlijk."

Henk van Ginkel, zaakwaarnemer van Achenteh: "Zo zit het blijkbaar in elkaar tegenwoordig. Ik vind dat nooit zo verstandig, maar het is een zaak van Zwolle. Ik ben van mening dat altijd de besten moeten spelen. Zeker is dat Rochdi niet bij Zwolle blijft, met zijn kwaliteiten krijgt hij echt wel een club. Daar zit ik niet over in. We wachten het nu rustig af."

In het geval van Fred Benson moet hij Guyon Fernandez voor zich dulden. Opvallend is dat PEC Zwolle een uitzondering maakt voor centrale verdediger Darryl Lachman. De technische leiding is van mening dat PEC Zwolle niet zonder Lachman kan in de strijd om degradatie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!