Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse verwelkomt ook Labyad


9 januari 2014 - Zakaria Labyad keert terug naar de Eredivisie. Vitesse heeft met Sporting Lissabon overeenstemming bereikt over een huur tot de zomer van 2015. Het voormalig supertalent van PSV mag nu dus in het Gelredome zijn klasse gaan etaleren.

In de zomer van 2012 stapte Labyad nog transfervrij van PSV over naar Sporting Lissabon. Zijn verblijf in Portugal werd geen succes. Dit seizoen kwam hij zelfs helemaal niet in actie. Onbekend is nu hoe Vitesse de middenvelder voor anderhalf jaar heeft weten te huren. Het vermoeden is dat er een akkoord is bereikt met de investeringsmaatschappij die een gedeelte van de transferrechten van Labyad bezit.

Het ambitieuze Vitesse biedt nu uitkomst en lijkt er deze winterse transferperiode zeker niet zwakker op geworden. Eerder trok het al het Afrikaanse supertalent Traore (gehuurd van Chelsea) en de jonge Servische aanvaller Djurdevic aan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!