Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Jong wil buitenlands avontuur


10 januari 2014 - Siem de Jong heeft zijn zinnen gezet op een zomers vertrek bij Ajax. De bijna 25-jarige De Jong wil graag een buitenlands avontuur aangaan.

"Dat is wel de bedoeling", zegt De Jong in gesprek met het Algemeen Dagblad. Maar voor welke positie moeten clubs de aanvoerder van Ajax dan aantrekken. "Ik heb altijd gezegd dat ik meer een schaduwspits ben. Dan kom je als spits (bij Ajax, red.) meer in de buurt bij die positie dan als rechtshalf. Maar ik ben alleen bezig met Ajax. En clubs zullen inmiddels toch wel weten wat ik kan?"

Eerder deze week sprak Ajax-coach Frank de Boer al de verwachting uit dat Siem de Jong na dit seizoen zou vertrekken. De Boer noemde toen ook de namen van Daley Blind en Niklas Moisander.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!