Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cocu heeft Ruiz er graag bij


11 januari 2014 - PSV is druk op zoek naar versterking van de middenlinie. Michael Bradley (AS Roma) was nadrukkelijk in beeld maar de voormalig middenvelder van SC Heerenveen koos voor het ambitieuze Toronto FC. Bryan Ruiz (Fulham) is nog wel in beeld.

De Eindhovense club is op zoek naar ervaring en weet dat Toivonen zo goed als zeker deze maand vertrekt. Trainer Philip Coco noemde Ruiz in het Algemeen Dagblad al een 'interessante speler'. Cocu: "Ruiz is een heel rustige jongen, maar wel een jongen die mee zou kunnen helpen in het proces van gedrag beïnvloeden. Zoals Ji-Sung Park dat ook kan, ondanks dat hij geen enorme prater is. Zo zoek je naar spelers die wat over zouden kunnen brengen. Maar wij zijn natuurlijk niet de enige club die op zoek is."

De 28-jarige Ruiz is na het vertrek van Martin Jol en de entree van Rene Meulensteen geen vaste waarde meer bij Fulham. Een aantal clubs heeft inmiddels hun belangstelling kenbaar gemaakt. Naast PSV is ook Real Betis nadrukkelijk in de markt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!