Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse door het stof inzake Mori


11 januari 2014 - Vitesse is vandaag door het stof gegaan vanwege alle commotie vorige week rondom Dan Mori. De Israelische verdediger werd vanwege zijn nationaliteit geweigerd om mee te gaan op trainingskamp in de Verenigde Staten. Vitesse kreeg door onder andere de politiek het verwijt zich niet krachtig genoeg te hebben opgesteld.

Vitesse in een verklaring: "De beslissing om naar Abu Dhabi af te reizen zonder Mori is begrijpelijk, maar ongelukkig. Vitesse betreurt de commotie die is ontstaan ten zeerste en biedt aan alle mensen die zich, op welke wijze dan ook, door de uitsluiting van Mori getroffen voelen, haar excuses aan."

Aanvankelijk had Vitesse van de Verenigde Arabische Emiraten toestemming om Mori mee te nemen. Net als veel andere Arabische landen wordt de staat Israël niet erkent waardoor reizen naar deze landen niet mogelijk is. Een dag voor vertrek kregen Vitesse en Mori te horen dat hij niet welkom was.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!