Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Enoh nu echt weg bij Ajax


11 januari 2014 - Antalyaspor wordt dan toch de nieuwe club van Eyong Enoh. Aanvankelijk leek de deal naar de Turkse club te zijn afgeketst maar nu is er toch witte rook. Ajax kan hierdoor de overbodige middenvelder van haar loonlijst schrappen.

De international van Kameroen kon sinds zijn komst in 2008 nooit een vaste waarde bij Ajax worden. Vorig jaar werd hij een half jaar verhuurd aan het Engelse Fulham, dit jaar werkte hij zijn wedstrijden af in de Jupiler League met Jong Ajax. De verkoop van de 27-jarige Enoh levert Ajax nu 600.000 euro op. Dat bedrag kan door prestaties verder oplopen.

Het is niet de enige uitgaande transfer bij Ajax dit weekend. Aanvaller Geoffrey Castillion staat op het punt om naar het Bulgaarse Botev Plovdiv te vertrekken. Daar ligt voor hem een contract tot de zomer van 2016 klaar. Met Luis Pedro, Civard Sprockel en Romario Kortzorg heeft de Bulgaarse club al drie Nederlandse spelers onder contract.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!