Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Seedorf snel nieuwe trainer AC Milan'


13 januari 2014 - Het zingt al een tijdje rond maar binnenkort wordt het waarheid. Clarence Seedorf sluit zijn actieve loopbaan per direct om trainer te worden van AC Milan, zo meldt Voetbal International. Eerder vandaag zette de Italiaanse topclub trainer Massimiliano Allegri op straat.

Het functioneren van Allegri stond al lange tijd ter discussie. Een 4-3 nederlaag (na een 0-2 voorsprong) tegen laagvlieger Sassuolo betekende de welbekende druppel. AC Milan is inmiddels terug te vinden op een beschamende elfde positie in de Serie A. Vorig seizoen eindigde het elftal van onder andere Nigel de Jong en Urby Emanuelson nog derde achter Juventus en Napoli.

Volgens Voetbal International wordt Seedorf nog deze week door AC Milan aangesteld als nieuwe trainer. Er ligt in Milaan een contract klaar tot de zomer van 2016. In de zomer van 2012 verliet Seedorf nog zijn geliefde AC Milan om voor het Braziliaanse Botafogo te spelen. De inmiddels 37-jarige Seedorf speelde tussen 2002 en 2012 voor AC Milan.

'Clarence heeft alle benodigde papieren om aan de slag te gaan. Hij heeft de procedures voor zijn trainersdiploma doorlopen in Nederland en Brazilië', stelt zaakwaarnemer Deborah Martin in de roze sportkrant La Gazzetta dello Sport. 'Ik ben bij zijn transfer naar Botafogo betrokken geweest en hij heeft een clausule in zijn contract waardoor hij zonder transfersom kan vertrekken, mits hij niet speelt voor een andere club.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!