Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Martens toch nu al weg


13 januari 2014 - AZ raakt Maarten Martens dan toch al deze transferperiode kwijt. De Belg had eerder een akkoord bereikt met PAOK Saloniki over een zomerse transfer. Aanvankelijk zag AZ het niet zitten om deze maand al afscheid te nemen van Martens, nu is er toch op verzoek van de middenvelder een akkoord bereikt met PAOK Saloniki voor een directe overgang.

Maarten Martens gaf eerder te kennen na acht seizoenen AZ graag een nieuwe uitdaging aan te gaan. Het Griekse PAOK Saloniki bood Martens die kans vanaf komende zomer. PAOK Saloniki kon de Belgische middenvelder transfervrij ophalen in Alkmaar vanwege een aflopend contract. Nu trekt de 29-jarige Martens echter al deze transferperiode naar Thessaloniki wat AZ een bescheiden transfersom oplevert. De transfer is nagenoeg rond.

Dick Advocaat baalt van het aanstaande vertrek van Martens. Advocaat tegenover Voetbal International: "Ik heb eerder aangegeven dat je dit soort jongens eigenlijk moet zien te behouden, maar dan moet de speler ook graag willen. En dat was bij Maarten niet meer het geval. Hij wilde deze stap nu graag maken. Dan is dit de beste oplossing."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!