Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Na Cisse ook Singh weg bij Feyenoord


14 januari 2014 - Niet alleen Sekou Cisse maar ook Harmeet Singh heeft zijn contract bij Feyenoord laten ontbinden. De international van Noorwegen kwam bij Feyenoord niet langer in de plannen voor. Het is niet uitgesloten dat Singh in de Eredivisie actief blijft.

Het nieuws werd vandaag bekend gemaakt door algemeen directeur Eric Gudde op de nieuwjaarsreceptie. De Noors international speelde sinds de zomer van 2012 in Rotterdam-Zuid maar kon nooit een vaste waarde worden. Hij speelde er slechts een handvol wedstrijden, vaak als invaller. Nu vertrekt de middenvelder via de achterdeur uit De Kuip.

De 23-jarige middenvelder was voor zijn komst bij Feyenoord een vaste waarde bij Valerenga. Over interesse heeft Singh niet te klagen. De middenvelder kan zelfs in de Eredivisie blijven. SC Heerenveen, NAC Breda en NEC zouden allemaal brood zien in zijn komst. Eerder vond Sekou Cisse al snel onderdak bij RC Genk.

Het is onbekend of Feyenoord zelf nog iets kan doen op de transfermarkt nu het twee dure krachten van haar loonlijst heeft weten te schrappen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!