Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Seedorf bevestigt: aanstelling bij AC Milan


14 januari 2014 - Clarence Seedorf (37) wordt definitief de nieuwe trainer van AC Milan, dat verklaarde de oud-international hoogstpersoonlijk op een speciaal belegde persconferentie. Zijn loopbaan komt daarmee per direct tot een einde.

Tussen 2002 en 2012 diende Seedorf als speler de clubkleuren van AC Milan. Vervolgens trok de middenvelder naar het Braziliaanse Botofago. Nu volgt hij Massimo Allegri op als trainer. Er lag in Milaan voor Seedorf een contract klaar tot de zomer van 2016. Seedorf wordt de eerste Nederlandse coach ooit die een club uit de Serie A gaat trainen.

AC Milan is na 19 wedstrijden in de Serie A terug te vinden op een teleurstellende elfde plaats. De 87-voudig volgde zowel een opleiding tot coach in Brazilie als een speciale cursus bij de KNVB. Seedorf won met maar liefst drie clubs de Champions League: Ajax (1995), Real Madrid (1998) en AC Milan (2003 en 2007)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!