Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse legt ook Achenteh vast


15 januari 2014 - PEC Zwolle heeft de vierde winterse versterking binnen. Rochdi Achenteh maakt per direct de overstap van PEC Zwolle naar Arnhem. De linksback had in Zwolle een aflopende verbintenis en kost Vitesse daarom een bescheiden transfersom.

De 25-jarige Achenteh weigerde zijn aflopende verbintenis in Zwolle te verlengen. De voormalig speler van FC Eindhoven had zijn zinnen gezet op een sportieve en financiele stap omhoog. PEC Zwolle kon hem die niet bieden. Na de beslissing van Achenteh besloot PEC Zwolle de linksback te laten weten dat hij in de tweede seizoenshelft niet meer op een basisplaats hoefde te rekenen.

Nu biedt de transfer voor alle betrokken partijen de gewenste oplossing. Achenteh maakt de stap naar de Nederlandse top, Vitesse heeft er een concurrent van Patrick Aanholt bij terwijl PEC Zwolle nog een kleine transfersom incasseert. in Arnhem lag voor Achenteh een contract tot de zomer van 2016 klaar. De club heeft tevens een optie voor nog een jaar.


Eerder deze transferperiode versterkte Vitesse zich al met Uros Djurdjevic (FK Rad), Bertrand Traoré (Chelsea) en Zakaria Labyad (Sporting Portugal).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!