Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Poulsen keert terug bij AZ


16 januari 2014 - AZ zal binnenkort Simon Poulsen opnieuw gaan verwelkomen. Volgens Voetbal International gaat de offensief ingestelde linksback uit Denemarken snel een nieuwe verbintenis in Alkmaar aan.

Simon Poulsen verdiende in zijn eerste periode bij AZ een transfer naar de Serie A. In de zomer van 2012, toen zijn contract bij AZ afliep, maakte hij transfervrij de overstap naar Sampdoria. Onlangs liet Poulsen in Italie zijn contract ontbinden. AZ was er als de kippen bij om weer met Poulsen samen te werken. Inmiddels is er een mondeling akkoord tussen beide partijen bereikt.

Na het vertrek van Maarten Martens (PAOK Saloniki) is AZ er met de aanstaande komst van Poulsen in geslaagd toch weer een ervaren kracht aan haar selectie toe te voegen. De verwachting is dat Poulsen begin volgende week in Alkmaar zal aansluiten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!