Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Powel en Landzaat vinden onderdak


16 januari 2014 - Berry Powel en Denny Landzaat hebben weer onderdak gevonden. Powel heeft een contract tot het einde van het seizoen verdiend bij Heracles Almelo, de club waar hij al enkele maanden op proef was. Landzaat keert juist terug bij zijn oude club Willem II.

De 32-jarige Powel speelde sinds de zomer van 2010 in Spanje. In augustus dit jaar werd zijn contract bij Elche CF ontbonden. De voormalig spits van onder andere ADO Den Haag, FC Groningen, De Graafschap en FC Den Bosch hield de afgelopen maanden zijn conditie op peil bij Heracles Almelo. Dat heeft nu geresulteerd in een contract tot het einde van het seizoen. De derby tegen FC Twente van morgen (vrijdag) komt voor Powel nog te vroeg.

Voor Denny Landzaat (37) zal het een gevoel van thuiskomen zijn. De middenvelder lijkt zijn actieve loopbaan te gaan afsluiten bij zijn oude geliefde Willem II. Via AZ, Wigan Athletic, Feyenoord en FC Twente lijkt de cirkel rond. Voordat hij bij Willem II actief was speelde Landzaat ook nog bij Ajax en MVV. Bij Willem II vierde hij echter zijn doorbraak in het betaald voetbal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!