Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV moet op zoek naar nieuwe rugsponsor


16 januari 2014 - PSV moet op zoek naar een nieuwe rugsponsor. De afgelopen jaren betaalde kredietverlener Freo een forse bijdrage om achterop het shirt van de Eindhovenaren te staan. Dat is na dit seizoen voorbij.

Freo tikte jaarlijks maar liefst 1,4 miljoen euro af. Een dergelijk bedrag zal er de komende jaren niet meer door Freo worden betaald. Het sponsorcontract gaat behoorlijk omlaag, desondanks blijft Freo een belangrijke sponsorpartner van PSV.

Drie jaar geleden verscheen Freo voor het eerst op de achterkant van de PSV-shirts. In die tijd van financiele tegenspoed was dat een geste van hoofdsponsor Philips. Nooit eerder had PSV een ander bedrijf achterop het shirt dan Philips.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!