Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC voegt Ajax-duo toe aan selectie


17 januari 2014 - Twee vliegen in een klap. NEC heeft zich vandaag versterkt met Geoffrey Castillion en Danzell Gravenberch. Beide spelers worden tot het einde van het seizoen gehuurd van Ajax.

De 22-jarige Castilion zit bij Ajax duidelijk op een dood spoor. De afgelopen twee seizoenen werd hi jverhuurd aan respectievelijk RKC Waalwijk en Heracles Almelo. De voormalig jeugdinternational speelde dit seizoen zijn wedstrijden bij Jong Ajax. De aanvaller leek deze week op weg naar het Bulgaarse Botev Plovdiv maar kwam niet door de medische keuring.

De drie jaar jongeren Danzell Gravenberch stond lange tijd te boek als een spits maar is omgeturnd tot een fysiek sterke verdediger. Ajax is van mening dat Gravenberch na een aantal duels in de Jupiler League met de beloften klaar is voor het grotere werk in de Eredivisie.

Edo Ophof, technisch directeur van NEC: "Met Geoffrey en Danzell zijn we een stap dichter bij de gewenste breedte van de selectie. Zo krijgen we met Danzell een multifunctionele speler erbij die op meerdere posities inzetbaar is. Geoffrey is een lopende spits die voor extra dynamiek in de voorhoede kan zorgen. Deze uitbreiding is noodzakelijk om de complete selectie beter tot zijn recht te laten komen."

Mogelijk is NEC deze transferperiode zelfs nog niet uitgewinkeld. "We hebben tot en met 31 januari om een laatste kwaliteitsimpuls te vinden. We blijven dus kijken naar mogelijke opties die NEC beter maken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!