Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Anthony Lurling wil NAC Breda verlaten


17 januari 2014 - Anthony Lurling hoopt nog deze transferperiode NAC Breda te verlaten. De routinier kreeg vandaag van trainer Nebosja Gudelj te horen dat hij op de tribune moet plaatsvinden voor het treffen tegen AZ. Voor de winterstop was Lurling nog basisspeler.

Lurling is hier totaal niet over te spreken. "Ik krijg al koppijn bij de gedachte. Ik zie geen toekomst meer bij NAC. Dit getuigt niet van respect", zegt Lurling tegen Omroep Brabant. "De trainer kwetst me hier heel erg mee. Ik heb een traan gelaten. Ik heb hier zeven goede jaren gehad. Mijn trots is gekrenkt. Ik snap het ook niet, want ik heb de laatste wedstrijd tegen Cambuur goed gespeeld."

De inmiddels 36-jarige vervolgt: "Dit doet echt enorm veel pijn. Ik geef zoveel om NAC. Ik had alles verwacht, behalve dit. Misschien dat ik teveel van mezelf uitga, maar dit is niet terecht. Ik had al een tijdje het gevoel dat het vertrouwen weg was. Ik dacht wel dat ik op de bank terecht zou komen. Had ik ook mee kunnen leven, maar dit..."

"Ik heb 22 spelers en moet een keuze maken", aldus trainer Gudelj in gesprek met Omroep Brabant. "En voorin heb ik nu eenmaal meerdere keuzes. Ik moet ook rekening houden met de kwaliteiten van de tegenstander en met de balans op de bank. Ik snap dat Anthony teleurgesteld is. Dat is ook niet leuk. Hij moet alleen niet zo vol emotie reageren. Even de rust bewaren. Iedereen is belangrijk bij NAC. We hebben iedereen keihard nodig. Ook Anthony. Hij moet gewoon kijken wat er volgende week weer gebeurd."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!