Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Andries Jonker krijgt droombaan bij Arsenal


18 januari 2014 - Andries Jonker wordt zo goed als zeker de nieuwe hoofd opleidingen van Arsenal, dat melden zowel De Telegraaf als Voetbal International. De 51-jarige Jonker is momenteel assistent-trainer van Wolfsburg.

Jonker paste precies in het plaatje wat de Arsenal directie had geschetst. De coach is een adept van de Hollandse school maar deed als assistent van Louis van Gaal ook ervaring op bij FC Barcelona en Bayern Munchen. In 2012 was Jonker na het ontslag van Van Gaal zelfs nog even interim-coach van Bayern.

Arsenal is juist van plan de jeugdopleiding volledig te herstructureren. Oud-speler en clublegende Liam Brady zal daarom het veld moeten gaan ruimen voor Andries Jonker. Ook op tal van andere posities in de jeugdopleiding moeten andere mensen komen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!