Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cambuur heeft Nigeriaanse spits op proef


18 januari 2014 - In haar zoektocht naar offensieve versterking heeft SC Cambuur nu een oud-international van Nigeria op proef. Het gaat om de 29-jarige Bartholomew Ogbeche.

In 2002 was Ogbeche nog met Nigeria actief op het WK in Japan en Zuid Korea. De afgelopen jaren had hij een zwervend bestaan over de voetbalvelden. Zo kwam hij na zijn debuut te hebben gemaakt voor Paris Saint-Germain uit voor clubs als Al-Jazira, Alavés, Real Valladolid, Cádiz, Kavala en Middlesbrough. De afgelopen maanden was Ogbeche actief voor het Spaanse Xerez.

SC Cambuur is nadrukkelijk op zoek naar aanvallende versterking. De ploeg van Dwight Lodeweges scoorde tot dusver slechts 16 keer. Met 16 punten uit 18 duels is Cambuur terug te vinden op de zeventiende plaats in de Eredivisie. Eerder deze transferperiode huurde Cambuur als de jonge snelle aanvaller Elvis Manu van Feyenoord.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!